Site en cours de lancement, nous contacter directement pour la location. Merci.
jQuery Slideshow

Een huis in het bos

Huur een huis en geniet van de rust van het bos in een volledig uitgeruste omgeving. Huizen zijn gegroepeerd op buurt. Een receptie bij de ingang van het landgoed biedt een aantal diensten en parkeerplaatsen voor potentiële bezoekers.

Vrijheid en rust, in het domein van Bonsoy, is het een goed begin voor een succesvolle vakantie.

Ivoire 13Ivoire 13

Het huis

De huizen kunnen van elkaar verschillen, maar in het algemeen zijn de huizen voorzien van een badkamer, een toilet, een keuken, de slaapkamer (s), een kleine lounge en een terras.

De verwarming is elektrisch. Een open vuur of een cassette is soms beschikbaar, maar zie alstublieft bij de eigenaar hoe u deze verwarming kan gebruiken.

Terras

Geniet van een goed ontbijt op het terras van uw huis, in een groene omgeving. Je hebt een tafel en stoelen om van een goed weer te genieten. Het is verboden om te barbecue.

Verhuur

De huurvoorwaarden kunnen variëren afhankelijk van het gekozen huis. Wij nodigen u uit om het gedetailleerde blad van het huis te raadplegen voor meer informatie. De huurprijs verschilt afhankelijk van het seizoen. Het hoogseizoen loopt van mei tot en met september.

Alleen de eigenaar van het huis is verantwoordelijk voor de huur die is gemaakt. Let op de details van de eigenaar bij verhuur.

Algemene huurvoorwaarden

De praktijken kunnen verschillen van de ene eigenaar naar de andere.

De reservering is via de website gemaakt. De huur wordt bevestigd bij ontvangst van de borg. U heeft 7 dagen om de borg te betalen. Bij ontvangst van de borg is de reservering bevestigd.

De borg is verloren bij annulering.

De sleutel zal beschikbaar zijn bij de domeinontvangst.

Dieren worden niet geaccepteerd.

Parkeren is alleen toegestaan ​​voor een auto in de buurt van het huis. In geval van een bezoek, gebruik dan de parkeerplaats van de receptie.

De huurprijs is inclusief elektriciteit, verwarming, water en badlinnen en beddengoed. Ook is er een televisie met algemene kanalen.

Tenzij anders geregeld, zijn andere diensten niet inbegrepen. Het gebruikte badlinnen en beddengoed worden geregeld aan het einde van het verblijf door de huurder in het daarvoor bestemde manna.

De huurder wordt verzocht het huis schoon te maken. Het afval wordt gegooid in de geplande bak. Geen meubels kunnen worden verplaatst. De meubels voor de terrassen moeten op elk moment op het terras blijven.

De huurder stemt in met het valideren van zijn reservering om te voldoen aan de regels van het domein. In het bijzonder zal het de rust van de plaatsen respecteren en de schoonheid rondom het huis zorgen.

Interne regels

Het document kan hieronder worden gedownload.

Reglement PDF formaat (in het frans)


Vakantiehuizen Hastière
op het Domaine du Bonsoy
Vakantiehuisje huren
Regio ontdekken
Prijs en voorwaarden
Ons contacteren

Email info@domaine-bonsoy.be
Ontdek vanuit het Domaine du Bonsoy
de charme van de vallei van Maas.
Bezoeken Dinant een paar kilometer verder of
wandelen langs de Maas.
JADS Development 2014 | Website-plan